foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

We hebben kastenvol speelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Ook voor (verjaardags)feestjes ben je hier aan het juiste adres. Met Speelotheek de Vlieger ben je nooit uitgefeest!

  

 

Originele themafeesten

 

Jouw feestje wordt onvergetelijk met de geweldige thema’s van de speelotheek: piraten, heksen en Hawaï. Alle thema’s zijn tot in de puntjes verzorgd. Je hebt hiermee een zeer compleet feest met o.a. spellen, verkleedkleren, serviesgoed en decoraties. Elk thema heeft een fantastisch ideeënboek met daarin opties voor uitnodigingen, traktaties, spellen en nog veel meer.

 

 

Het geven van een feestje was nog nooit zo leuk en makkelijk.

 

 

Piratenfeest

 

Het piratenfeest is geschikt voor stoere kinderen van 4 tot ongeveer 6 jaar. Verstuur je uitnodigingen in stijl met de flessenpost en tijdens je feestje waan je je een echte piraat door de mooie verkleedkleren (tien setjes). Je krijgt ook twee schatkisten te leen, met een echte goudschat erin. Leuk om te gebruiken tijdens een speurtocht. Spannende opdrachten voor de speurtocht vind je in het ideeënboek natuurlijk.

 

Heksenfeest

 

Durf jij te toveren en ben je niet bang voor vleermuizen en spinnen? Dan is een heksenfeest heel geschikt voor jou. Met hoeden, heksenjurken en toverstafjes… en de griezelige decoraties maken je themafeest helemaal af. Speel geheimzinnige heksenspelletjes en maak samen de lekkerste snacks. Leeftijdindicatie: circa 6-9 jaar.

 

 

Hawaïfeest

 

Een stralend en vrolijk strandfeest met je vrienden en vriendinnen. Wuivende palmen, kokosnoten en bloemenkettingen bepalen de sfeer. Met de leukste spellen en opdrachten voor binnen en buiten. Uiteraard met genoeg ideeën voor tropische hapjes en drankjes. Het Hawaïfeest is geschikt voor alle leeftijden.

  

 

Kosten en voorwaarden themafeesten

 

De kosten zijn per thema €20,- voor leden van de speelotheek en €25,- voor niet leden. Niet leden betalen een borg van €50,- (dit wordt terugbetaald als alles op tijd, compleet en schoon weer is ingeleverd). De spullen voor het themafeest neem je voor maximaal een week mee naar huis. Vooraf reserveren op datum is mogelijk en is gratis.

 

Meer informatie

 

Meer informatie over de mogelijkheden kun je krijgen in de speelotheek. Kom langs en vraag het aan een van onze vrijwilligers. Je kunt eerst de thema’s en mogelijkheden vrijblijvend bekijken voor je beslist om het te lenen.

Contactgegevens Speelotheek de Vlieger

 

Bezoekadres: Walcherenstraat 7, Duiven
Postadres: Walcherenstraat 7, 6922 DB Duiven
Telefoon: 0316-266581 of 0316-281430
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internet: www.speelotheek-de-vlieger.nl
Facebook: facebook.com/groups/speelotheek.de.vlieger
Bankrekening: NL06 INGB 0004 4988 69
KvK: 41052248

 

De speelotheek draait volledig op vrijwilligers. Zo kunnen we veel speelgoed aanbieden en blijven de kosten laag. Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom en krijgen korting op een abonnement.

Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom.

 Wie zoeken wij?
Speelotheek de Vlieger zoekt:
 vrouwen, mannen, moeders, vaders, oma's, opa's, tieners
-die het leuk vinden om met kinderen en hun ouders om te gaan
-die belangstelling hebben voor spelen en speelgoed
-die op maandagmiddag, woensdagmiddag of op vrijdagavond kunnen helpen bij de uitleen van het speelgoed
-die lichte administratieve handelingen kunnen verrichten (zonder pc).
 
Wat is er verder van belang?
-de vrijwilligers mogen hun kinderen meenemen naar de speelotheek
-de vrijwilligers worden door ons ingewerkt
-de vrijwilligers zijn tijdens de uitleenuren verzekerd
 
Belangstellenden kunnen contact opnemen met:
Henny van Hal met telefoonnummer 0316-266581

of met Marian Hulscher op nummer 0316-281430
of u kunt een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We krijgen regelmatig verzoeken voor maatschappelijke stages. Ben je enthousiast over onze doelgroep en de werkzaamheden, dan nodigen we je van harte uit om kennis te komen maken. Pas je in ons team dan kun je een leuke en leerzame stage lopen in de Speelotheek!

 

Uiteraard wordt de inzet van de vrijwilligers zeer gewaardeerd, ze werden ze een keer in het zonnnetje gezet met een High Tea:

 

 

TK002 / Themakist Hawaïfeest
Onderstaand kunnen jullie zien wat er zoal in deze kist zit.
De inhoud is verdeeld over 3 kisten.
Een kleding kist, een kist met decoratiemateriaal en een kist met spelmateriaal.

Kleding en overige (kist 1 - roze)
Kleding
10 korte rokjes in diverse kleuren, 2 lange rokken, 1 hawaïbloes voor een volwassene met tijgerprint, 3 hawaïshorts,
12 bloemen setjes bestaande uit 1 ketting, 1 haarband, 2 armbanden, bijeengehouden d.m.v. een lintje, 1 strohoed (3-kleurig)
Overige
1 blauwe pomp – zwarte slang met 2 verschillende ventielen.

Decoratiemateriaal (kist 2- groene)
Slingers
2 stoffen vlaggen slingers in diverse kleuren,   1 plastic gekleurde fantasieslinger, 1 papieren Hawaï slinger, 3 oranje bloemen slingers,    2 feestverlichting, bloemen slingers ( 1 geel en 1 groen) in een plastic bakje,  1 plastic Hawaï slinger,  1 stoffen bol in diverse kleuren (opvouwbaar)
Kartonnen decoraties
Cocktails,  Zon,  Gitaar,  Hawaïmeisje,   Aloha bord,  8 vogels (voorzien van een touwtje om te bevestigen), 1 groot hawaïmeisje (vouw bij hoofd)
Overige decoraties
1 magneetbord afbeelding palmbomen met 4 bruine magneten(een spel), 1 magneetbord “welkom”
1 metaalfolie hangende palmboom (groen/paars), 2 plastic raam/deur decoraties (2 verschillende hawaïmeisjes), 2 kokosnoten
Opblaasmateriaal
 1 grote palmboom,  1 big banana, 1 zon

Spelmateriaal (kist 3 - blauwe)
1ideeënmap
1 CD met hawaïmuziek

Spelonderdelen in plastic zakjes:
2 blauwe sjaals (te gebruiken als blinddoek),    30 groene knijpers,  6 eilandnummerkaartjes, 15 dierenkaartjes voorzien van een veiligheidsspeld, 10 palmboomkaartjes (cadeaugeefkaartjes),  24 kaartjes – wat zit er in mijn koffer?,  2 pingpongballen (wit met 1 ster),  2 lucifersdoosjes, 10 messen, 10 vorken, 10 lepels

Diversen
1 grote dobbelsteen,  4 gele “soft” ballen,  7 blikken, 1 plastic champagne fles (celebrations), 1 koffer (mint met bloemmotief),  2 springtouwen, 3 stenen “vis” schaaltjes, 1 blauwe kookwekker (ei), 3 bananen,  2 houten stokjes met ieder een vis voorzien van een ring en een touwtje, 10 gele borden, 10 bekers, 10 plastic kokosnoten ( 2-delig),  2 gele serveerschalen ( 1 groot en 1 klein), 1 blauw tafelkleed.