foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

In de speelotheek vind je steeds nieuw aanbod van speelgoed. Wellicht ook speelgoed waar je zelf niet zo gauw aan hebt gedacht om te kopen. Speelgoed dat wel erg leuk is. En past bij de ontwikkeling van jouw kind op dit moment. 

 

Op de foto zie je vier voorbeelden van nieuw speelgoed. Op de houten Wobbel kun je heerlijk schommelen. Met de Story-cubes maak je steeds andere verhalen. Een leuke manier om taalvaardigheid bij kinderen te ontwikkelen! De houten paardenstal is prachtig vormgegeven en nodigt uit tot fantasiespel. Gravity Maze is een uitdagend spel waarbij ruimtelijk inzicht en logisch denken getest en ontwikkeld worden. Door de verschillende niveaus is er voor ieder kind een passende uitdaging. 

 

Maar natuurlijk is dit niet het enig nieuwe speelgoed. Wat dacht je van een dierenartstrolley, verpleegstersset en Bumba pop-up. Speel je liever met Little People, daarvan hebben we ook een nieuwe set. Of ga eens creatief aan de slag met de mandala-designers. In de speelotheek kun je al het nieuwe speelgoed komen bekijken. Word je lid, dan kun je het gelijk mee naar huis nemen. De speelotheek is open op elke maandag (14.30-16.00), woensdag (12.00-14.30) en vrijdag (19.00-20.30) met uitzondering van schoolvakanties. Je kunt tijdens de openingstijden vrijblijvend binnenlopen en informatie vragen.