foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

De 21e eeuw vraagt om nieuwe vaardigheden. Een nieuwe manier van leren, een nieuwe manier van onderwijzen. En een nieuwe manier van spelen, want spelen is de leukste manier om te leren voor kinderen van alle leeftijden.

 

 

Speelotheek de vlieger organiseert samen met een spellendeskundige van het Denkspellenparadijs.nl een boeiende middag over spellen en spelen. De 21 skills, vaardigheden van de 21e eeuw, staan centraal. Wat en hoe kunnen kinderen leren, hoe zijn de nieuwste (gezelschaps)spellen daarop aangepast, hoe kun je daar als ouder/ gastouder/ leraar/ speelotheek in meegaan, etc.

 

 

Programma

Een bonte en dynamische mix van uitleg en demonstraties van de nieuwste en mooiste (gezelschaps)spellen. Daarbij ruim en ongedwongen de tijd om met elkaar van gedachten te wisselen. Ziet u een spel dat u 'moet' hebben, dan kunt u deze direct aanschaffen.

 

Praktische info

We zien u graag op deze bijeenkomst op woensdag 15 juni in IKC Het Klokhuis (Walcherenstraat 7 in Duiven). Inloop met koffie vanaf 13.30, start van het programma om 13.45 uur. Einde van het programma verwachten wij rond 16.00 uur. Deelname is gratis. Vragen over deze bijeenkomst kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Opgave mag op hetzelfde emailadres, maar is niet verplicht. Een kijkje nemen in onze speelotheek kan vooraf of na afloop van de bijeenkomst.

Setmore Appointments

Book an appointment with Salon using SetMore