foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

 

Samen voor ieder kind. Dat is dit jaar het thema waar alle Speelotheken in Nederland inhoud aan gaan geven. Ieder op z'n eigen manier. Wij pikken er dit jaar een aantal doelgroepen uit, waarbij we de speelotheek extra promoten. Want we zijn er voor ieder kind, maar dan moeten de kinderen en hun ouders ons wel weten te vinden.

 

Samen voor... het kind met weinig geld. Je kind gun je het mooiste speelgoed, terwijl goed speelgoed duur is in de aanschaf. Bij Speelotheek de Vlieger mag iedereen met een Gelrepas gratis lid worden. Zo zijn wij er ook voor kinderen uit gezinnen waarbij het financieel niet makkelijk is. Ook deze kinderen hebben zo toegang tot een grote collectie speelgoed. En bij het uitzoeken van het speelgoed hoef je niet op de prijs te letten. Dus kies gerust voor een grote set duplo of een trampoline of een bordspel... Met een abonnement voor Gelrepas-houders mag je 2 stuks speelgoed naar keuze en 1 puzzel of spel extra meenemen per keer. Je mag zo vaak komen omruilen als je wilt, maar minimaal eens per 3 weken.

 

Heb je een Gelrepas? Aarzel niet en kom eens kijken in de Speelotheek! Op vertoon van je Gelrepas kun je direct lid worden en speelgoed lenen.

 

Hoe meer kinderen we blij kunnen maken, hoe beter. Deel dit bericht gerust voor een grotere bekendheid van de Speelotheek bij mensen met een Gelrepas. Dat kan via onze facebookpagina: www.facebook.com/groups/Speelotheek.de.Vlieger Of praat er over, of bezoek de speelotheek eens samen met een vriendin, familielid of buurgezin. Samen voor ieder kind :-) Bedankt!

Setmore Appointments

Book an appointment with Salon using SetMore