foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Alle medewerkers van Speelotheek de Vlieger wensen jullie een prachtig nieuw jaar!

Komen jullie in 2016 weer gauw langs? We zijn direct na de kerstvakantie maar liefst drie keer geopend:

woensdag 6 januari 12.00-14.30

vrijdag 8 januari 19.00-20.30

zaterdag 9 januari 11.30-13.00

Op de zaterdag zijn we eenmalig extra geopend vanwege de "speelotheek-van-het-jaar" verkiezing. Een mooi kansje om eens in het weekend speelgoed uit te zoeken. En  de juryleden te vertellen wat je van onze speelotheek vindt.

Om de januarimaand op te fleuren hebben we een nieuw raad-spel klaar staan. Alle kinderen die lid zijn van de Speelotheek mogen een gokje wagen. Raad je het goed, dan win je een mooie prijs!

Ook krijgen we alweer nieuw speelgoed. Dit is aangeschaft met de cheque van €400,- die we hebben gekregen van St. Tweedehandsbeurzen Duiven. Een aantal leden heeft suggesties gedaan voor de aanschaf van bepaald speelgoed. Het was even denken voor de meesten, want er is al zoveel te leen. Toch hebben we met elkaar verrassend nieuw speelgoed weten te bedenken. Je ziet het binnenkort in de Speelotheek.

Kortom, we gaan knallend van start in 2016. Zorg dat je er bij bent!

PS is het abonnement voor 2016 al betaald? Dan ligt dit nieuwe abonnement klaar voor je in de Speelotheek bij het 1e bezoek in 2016. Heb je nog niet betaald, wil je dit dan zo gauw mogelijk doen? Je kunt het abonnementsgeld overmaken of cash betalen in de Speelotheek.

Setmore Appointments

Book an appointment with Salon using SetMore